Mijn droom is dan eindelijk werkelijkheid geworden! 

286 pagina's

paperback 16 x 24 cm

ISBN: 978-94-640-3587-2 

22,50 euro 

De blurb 

Het is 2090 en Juno wil niets liever dan een normaal leven leiden. Dan breekt er een wereldoorlog uit. Juno kan niemand meer vertrouwen, behalve haar beste vriendinnen Carly en Lily. Zij bewandelen hun eigen weg in de oorlog, en ze raken dan ook van elkaar gescheiden.

Juno heeft een nare ervaring in de verhoorkamer van het Syndicaat overleefd. Ze weet nu dat ze een bijzonder medisch geval is, maar het regime weet dat ook. Het Syndicaat wil Juno gebruiken voor hun eigen krankzinnige project. Alleen Nessa weet wat er precies met Juno aan de hand is. Ineens verschijnt ze voor Juno’s neus...

Wat weet Nessa van Juno’s bijzondere gave? Zal Juno ooit haar vriendinnen weerzien? En wat is project LIE?

Het boek is te koop bij Boekscout of via mij

Mocht je het een interessant verhaal vinden, en wil je het boek graag aanschaffen? Dan is deze nu te koop in de webshop van de uitgeverij Boekscout. Ook is er de mogelijkheid om het boek via mij te kopen, dat scheelt wat kosten én ik kan er zelf nog een leuke artprint en boekenlegger bij doen. Uiteraard is het boek dan ook gesigneerd.

 

Via de onderstaande link kom je bij de webwinkel:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=10912

Als je het boek via mij wilt, dan kun je mailen naar stankelder@hotmail.com 

Nieuw verhaal in de maak...

Schrijven kent z'n ups en z'n downs

Ik was al een tijdje bezig met het schrijven aan een nieuw verhaal, maar op een gegeven moment kwam ik er niet meer zo goed uit. Ik vond het erg lastig om creatief gezien naar het einde toe te werken, en door de bomen zag ik het bos niet meer. Ik raakte het overzicht kwijt en realiseerde me dat ik te lang stilstond. Ik had al een paar maanden niet meer écht geschreven. Toen kwam het besef dat ik graag wilde blijven schrijven, het maakte niet uit wat. 

 

Inmiddels ben ik weer begonnen aan een nieuw verhaal, waar ook nieuwe mensen een belangrijke rol in spelen. In de beginfase helpt niet alleen het bestaande schrijfgroepje, maar vooral Nanouk Kira mij heel erg, met het opstarten van een heel nieuw verhaal. Het zit nog erg in de beginfase dus kan ik er nog niet te veel over zeggen, omdat er nog een heleboel kan veranderen. Maar het wordt in ieder geval weer een sci-fi verhaal, met misschien wel meer magische elementen dan in mijn debuut. Ook is het meer young adult dan mijn vorige verhaal. Het hoofdpersonage Clementine Devon Maas (over de achternaam ben ik nog niet helemaal zeker) is namelijk 17 jaar. Wat ik wel kan zeggen is dat in het verhaal een tweeling een mega belangrijke rol zal gaan spelen...